Afterpay


Bestellen, ontvangen, zien, en  dán pas betalen wat je wilt houden!  Daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten wel héél veilig en aangenaam! En…achteraf betalen met AfterPay is zóóó gemakkelijk.

Twijfel je over het kopen van een kledingstuk? Bestel het en betaal pas als je de kleding houdt.Dat is het voordeel met Afterpay, alleen betalen als je de kleding thuis houdt.

Hoe werkt Afterpay?

Stap 1

Na het shoppen ga je naar de onlinekassa. Bij de keuze betaalmogelijkheden zie je het logo staan van AfterPay.

Stap 2

Vul jouw persoonlijke gegevens in. Nadat je alles heeft ingevuld moet AfterPay even een snelle gegevens check.

Stap 3

Jouw bestelling afronden.

Stap 4

Vervolgens wordt jouw bestelling verstuurd.

Stap 5

Na ontvangst van jouw bestelling ontvangt je van AfterPay per mail een betaal overzicht. Je kunt nu makkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur.

 Wat moet ik doen als de betaling niet is gelukt?

  • Het kan zijn dat je bestelbedrag voor je eerste te bestelling te hoog is. Als je voor het eerst bij ons bestelt met AfterPay, dan geldt er een maximum bestelbedrag van €250,-. Bovendien kun je bij je eerste bestelling alleen gebruik maken van thuisbezorging.
  • Heb je bij ons al eerder besteld met AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-.
  • Het is belangrijk dat je geboortedatum en adres juist wordt ingevuld.
  • Lukt het met bovenstaande opties niet om te betalen met AfterPay? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice van AfterPay. In verband met privacy redenen kunnen wij verder niet voor je inzien waarom je bent geweigerd bij AfterPay.
Klantenservice