Naar boven

YaYa Kleding

(98) (98 artikelen)
Yaya Het YaYa kleding bestaat al sinds 1992 maar begint nu echt haar bekendheid te krijgen in Nederland en dat doen ze met een hele eigen stijl neer te zetten. Niet alleen met de kleding maar ook met lifestyle producten. Overal waar je komt en waar het merk ligt herken je het meteen aan hun stijl. Het staat voor huiselijk, positieve uitstraling, vrouwelijk en ook humor. Bij Castelijn Mode Beek hebben we de grootste YaYa collectie van Limburg!

Yaya kleding

YaYa is een zeer uitdagend Nederlands merk waarin je eindeloos mee kan combineren. Het zijn vaak neutrale kleuren, maar de modellen van de blouses, t-shirts en tops zijn vaak erg apart gemaakt, waardoor dit merk zich erg onderscheid van andere! De prijs-kwaliteit doet het goed waardoor het merk voor een breed publiek is weggelegd. De YaYa kleding wordt verder nog neergezet door hun nonchalante, casual stijl met een vrouwelijke twist.
''Zeer de moeite om te komen kijken in onze vernieuwde YaYa shop''- Hilda, Stijl expert bij Castelijn Beek
Het begon allemaal met een liefde voor het ondernemen en het maken van mooie dingen maken in een positieve sfeer. Zo werd de basis voor YaYa kleding in 1992 gelegd. Met behulp van veel humor en heel veel kopje koffie en zo bouwden we een down-to-earth merk met happy vibes. Daardoor hebben ze wel hun eigen stijl gecreeërd en blijft het altijd herkenbaar. Het is ook echt voor de vrouwen die weten want stijl zit niet alleen in de kleding keuze maar vooral in de uistraling van de vrouw zelf.
YaYa kleding
En dat te weten dat het allemaal begon met de verkoop van hangers en daarna verkoop van T-shirts vanuit de achterklep van de auto. Collectie van YaYa werd steeds meer uitgebreid door de jaren heen en met datgene wat we geleerd hebben, staan we waar we nu staan.

Bij Castelijn Mode Beek hebben we de grootste collectie YaYa kleding van heel Limburg. Als je bij ons niet kan slagen dan kan dat nergens. En ook online hebben we een ruime collectie waar je 24/7 kan shoppen. Bestel je zelfs voor 22:00 op een werkdag? Dan heb je het morgen al in huis! Het merk heeft een grote collectie waar je jouw hele kledingkast kan vullen denk maar eens aans de volgende categoriën:

YaYa Kleding stijl

De Yaya kleding stijl staat bekend om de neutrale en pastel kleuren. Ze laten elk seizoen de natuurlijke kleuren terug komen waardoor je de kleding altijd weer herkent. Samen met de fijne stoffen maakt het merk een favoriet van vele dames. Is de YaYa kleding stijl ook wat voor jou?

YaYa trends voor het najaar 2018

In 2018 staan de trends helemaal in het teken waar YaYa voorstaat. Fuctional Fashion is die trend. Deze trend staat voor kleding die je op verschillende gelegenheden en ook de stof is zo verfijnt dat je denkt dat je een huispak aan hebt. Dus de look en de feel wordt zo verbeterd, zodat je met één outfit naar een feestje kan gaan en ook naar je werk kan gaan.

YaYa kleding combineren

Yaya kleding kan je heel goed combineren met bijvoorbeeld Summum en Penn & Ink. Hierdoor kan je de pastel stijl goed naar voren komen door de details die de andere merken in hun collectie steken. Maar natuurlijk kan een outfit van YaYa voor meerdere situaties gebruikt worden, zoals voor zakelijk of voor een gezellig feestje met je vriendinnen.

YaYa Fashion

YaYa Fashion is het kleding merk voor dames op dit moment. Maar eigenlijk doe je ze dan nog te kort als je het alleen fashion noemt, want het is een hele lifestyle. Ze hebben items van kleine zeepjes tot aan leuke kleding items. Hierdoor is het veel meer dan alleen YaYa fashion.

YaYa online

Naast onze winkel in Beek hebben we ook een webshop waarin we YaYa online hebben staan. Zo vind je hier o.a. jurken, sweaters, truien, vesten, t-shirts, tops en nog veel meer. En als je op een werkdag voor 22:00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis! Twijfel je nog een beetje? Bestel het dan met Afterpay, waardoor je pas achteraf hoeft te betalen. Is het toch niet wat je er van verwacht? Stuur het dan gewoon terug en je krijgt je geld terug. Zo heb je alle gemakken van het thuiswinkelen alleen dan met de mooiste collecties van YaYa online en de beste services die je van ons gewend bent. Haal je jouw bestelling op in onze winkel in Beek? Dan kan je ook nog heerlijk genieten van een kopje kopffie of thee van het huis. Bestel nu snel je nieuwe YaYa online bij Castelijn Mode Beek
YaYa bij Castelijn

YaYa kleding verkooppunt

Naast onze webshop hebben we in onze winkel in Beek het grootste YaYa kleding verkooppunt van Limburg. Dit komt door de grote shop-in-shop die we in onze winkel hebben staan. Deze is helemaal volgens hun eigen stijl ingericht en naast de kleding hebben we daar ook super leuke lifestyle artikelen liggen van het merk. Ook vind je een hele ruime collectie in onze webshop waar je makkelijk en snel kan bestellen. Castelijn Mode Beek is het YaYa kleding verkooppunt van Limburg!

YaYa sale

Naast alle nieuwe collectie die we in onze webshop hebben staan, hebben we ook exclusief in onze webshop het hele jaar door sale! Je kan zelfs de leukste kleding shoppen met wel 70% kortin. Zo heb je wel echt hele leuke kleding voor een zeer scherpe prijs. Ben je benieuwd? Kijk dan snel of er wat YaYa kleding tussen zit voor jouw!
YaYa Sale>>

YaYa dameskleding

YaYa dameskleding is echt voor dames die van een scandinavische kledingstijl houden. Ze gebruiken veel pastel tinten en ook dat het er altijd ''neutraal'' uitziet. Hierbij gebruiken ze altijd hun eigen stijl waardoor je het merk altijd herkend. Het ziet er luxe uit maar je kan het ook nochalant dragen en dat maakt het weer leuk. Zo kan je eindeloos combineren met de YaYa dameskleding.

YaYa

YaYa is meer dan alleen kleding, het is niet een persoon, het is niet een leeftijd en het is zelfs niet een alleen een mooi ontwerp. Je kan het beter omschrijven als een manier van leven.. Je kan ook je hele leef wijze erop aanpassen. Dit komt o.a. doordat ze naast de mooie kleding die ze maken ook super leuke lifestyle artikelen hebben. En daarbij moet je niet alleen denken aan een tas of aan een paar kaarsen. Nee, ze hebben een hele collectie van spiegels tot aan eigen thee soorten. Daardoor is YaYa echt een manier van leven.

YaYa webshop

Natuurlijk hebben we ook een ruime YaYa webshop. Hier vind je een grootste collectie YaYa items van Limburg. En je kan ook nog eens kijken welke artikelen we in onze winkel op voorraad hebben liggen. Zo kan je altijd eerst bekijken, zodat je precies weet wat je wilt hebben als je naar onze winkel komt. Maar als je besteld op onze webshop op een werkdag voor 22:00 dan heb je eht morgen al in huis. Als dat geen gemak is van onze YaYa webshop dan weet ik het ook niet meer.