Naar boven

Penn & Ink

(0)
Penn & Ink N.Y

Penn En Ink

Penn en Ink is een Nederlands dames merk voor de zelfbewuste, modieuze vrouw die van mooie materialen en stijlen houdt. Deze stijlen komen duidelijk naar voren in hun collectie. Ze proberen altijd vooruitstrevend te zijn met hun kleding. Verder proberen ze origineel en uniek te zijn met Amerikaanse stijlen met een Nederlandse tint er aan. En dat doen ze heel goed bij Penn & Ink.

Penn en Ink verkooppunt

Ben je opzoek naar een Penn en Ink verkooppunt? Kom naar Castelijn Mode Beek voor de collectie te bekijken. Bij ons komt het goed tot zijn recht door bijvoorbeeld andere merken als YaYa, Studio Anneloes, Sandwich en nog veel meer andere dames merken. Maar je vindt het niet alleen in onze winkel in Beek. Je kan het ook bestellen via onze webshop. Zo kan je heel gemakkelijk vanuit thuis jouw nieuwe kleding kan bestellen.

Penn & Ink trends najaar 2019

De algemene trends voor de dames zetten zich bij Penn en Ink ook door. Ze is de fuctional fashion ook een dingetje bij hun en kijken ze hoe je een outfit kan dragen bij verschillende gelegenheden. Of het nu een gezelige avond is met je beste vriedin of je moet naar je schoonfamilie, je kan gewoon dezelfde outfit dragen. Maar niet alleen hoe je outfit uitziet maar ook de stoffen zijn ideaal om te dragen en zitten super comfortabel. Dit maakt de Penn & Ink collectie zo leuk en veelzeidig.

Het beste kan je deze collectie combineren met je favoriete schoenen. Als je onder het jurkje een paar sneakers draagt maak je de outfit lekker sportief en met een paar pumps maak je het weer netjes en zakkelijk. Zo kan je eindeloos combinerne met deze leuke collectie van Penn en Ink, want ook de leuke sweaters zijn makkelijk te combineren met jouw favoriete jeans broek.

Penn en Ink stijl

De Penn en Ink stijl zie je in alle items naarvoren komen. Zo heb je een leuk opvallend shirt met daarop duidelijk het logo maar ook zie je het vaak aan de zijkant van een sportieve broek, Zo gebruikt Penn en Ink altijd dezelfde stijl in hun collectie. Daardoor herken je het merk overal waar je komt. Ondanks dat ze een stijl gebruiken kan je het wel op meerdere maniere dragen. Zo kan je het sportiever dragen met een sneaker eronder en weer wat netter als je er een paar pumps onder draagt.

Penn en Ink jurk

Een van de leukste items uit de collectie is toch wel de Penn en Ink Jurk. Elk seizoen komen ze met een paar super leuke eye catchers die je zeker niet mag missen. Je kan ze dragen tijdens een lekkere zomer dag of als je nara een feestje gaat of bij je schoonfamilie op bezoek gaat voor de kerst. Het kan allemaal met een Penn en Ink Jurk!

Penn en Ink Online

Naast onze winkel in Beek hebben we ook Penn en Ink online in onze webshop. Daar hebben we de leukste blazers, blouse, jurken en broeken en shop je gemakkelijk vanuit je eigen keuken tafel. Penn en Ink shop je bij Castelijn Mode Beek!

Penn en Ink verkooppunt

Castelijn Mode Beek is het Penn en Ink verkooppunt van Limburg. Daarnaast vind je het ook in onze webshop waar je snel en makkelijk je nieuwe kleding kan bestelllen. Inmiddels hebben ze verschillende verkooppunten in heel Europa en daar mogen ze zeker trots op zijn. En dat zijn wij ook dat we het Penn en Ink verkooppunt van Limburg zijn.

Penn en Ink Nieuwe collectie

Een paar keer per jaar heeft Penn en Ink nieuwe collectie. De grootste leveringen zijn altijd in februari/maart en in augustus/september. In deze maanden begint echt het nieuwe kleding seizoen. Maar in de maanden erna komen ze ook nog met nieuwe kleding waardoor we altijd wel weer iets leuks hebben hangen in onze winkel en in onze webshop. Ben je benieuwd naar deze leuke items? Kom dan eens kijken naar de Penn en Ink nieuwe collectie.