Naar boven

Expresso

(7) (7 artikelen)
Expresso Expresso kleding bestel je online in onze webshop. We hebben het niet alleen online maar ook offline in onze winkel in Beek. Elk jaar komen ze met 4 collecties met verschillende thema's. Elk thema heeft zijn eigen eye-catchers maar ook super leuke basics.

Expresso kleding

Expresso maakt haar kleding collecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en hun zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor elke maat geldt dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop staan. Ze vinden het belangrijk dat jij je mooi voelt in hun kleding, mooi van buiten én mooi van binnen, en daarom zetten ze zich in voor mens en milieu. Zo zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation en produceren ze kleding van bijvoorbeeld biologisch katoen en milieuvriendelijke stoffen zoals Tencel. Dus ben je opzoek naar nieuwe kleding? Kies dan voor Expresso kleding, daar slaag je altijd mee!

Waar kan je het mee combineren?


Expresso Kleding Online

Naast dat we Expresso kleding in onze winkel in Beek hebben liggen staat het ook op onze webshop. Hier vind je meer dan 150 verschillen artikelen, waaronder meer dan 40 t-shirts en top, 30 jurken en rokken en meer dan 10 verschillende sjaals. Ze zie je maar dat we Expresso kleding online goed hebben vertegenwoordigd. Maar voor de allerbeste service die je online toch niet kan krijgen, kom je gezellig naar onze winkel. Hier staan de beste adviseurs voor je klaar om je te helpen. En natuurlijk de beste koffie van de hele regio drink je na het shoppen gewoon bij ons en die is natuurlijk van het huis! Wat wil je nog meer tijdens het winkelen?
expresso kleding

Expresso trends najaar 2019

De trends van afgelopen jaar zetten in 2019 gewoon door. Ook bij Expresso komt de Fuctional Fashion goed terug en niet alleen in de stof komt dat terug maar ook in de uitstraling. Je kan een outfit goed gebruiken voor meerdere gelegenheden en dat is dus echt fuctioneel.

Expresso kleding online

Natuurlijk hebben we ook Expresso kleding online in onze webshop. Naast dat we in onze winkel een ruime collectie hebben liggen, hebben we dat ook in onze webshop staan. Toch kan het zijn dat je twijfeld over een artikel, dan kan je het ook als betaal methode Afterpay kiezen. Dan betaal je pas na 14 dagen. Dus neem maar eens een kijkje tussen onze expresso kleding online collectie. Dat Expresso een grote collectie heeft kan je wel zien, wat dacht je van deze categorieën: