Naar boven

Dames t-shirts en tops

(47) (47 artikelen)

T-shirt dames

Het t-shirt voor dames is meestal de basis van elke outfit. Je kunt het zo makkelijk combineren met de rest van je outfit. Het is ook een populair item om te shoppen, want hoe vaak komen vrouwen thuis met een aantal shirts na het shoppen, terwijl ze alleen gingen voor een riem?
Je stijlt je t-shirt voor dames door er bijvoorbeeld een jeans of rok onder te dragen. Daarmee bepaal je snel hoe je look eruit komt te zien. Ga je voor trendy dan kies je voor je stoere jeans met een leuk paar sneakers. Voor een elegante stijl daarentegen kies je voor de rok met pumps eronder. Dan ben je helemaal klaar voor het etentje met je (schoon)familie.

Statement

De trend van tegenwoordig is toch wel een leuk dames t-shirt met een statement erop. Zo zie je bij merken als Maison Scotch en Amsterdams Blauw de leukste teksten voorbij komen zoals ‘’buy me a burger’’ of ‘’whatever holiday forever’’. Deze stijl uit Amerika komt steeds meer onze kant op. Je draagt met zo'n t-shirt een echte eye-catcher!

Naast de statements  heb je tegenwoordig ook tops en shirts met blote schouders. Die trend is in 2018 echt doorgekomen (en gaat dit jaar gewoon door) en het maakt, ondanks dat er meer bedekt is als bij een v-hals, je outfit heel sexy. Hou je van een sexy look maar wil je geen decolleté? Dan is dit echt precies wat jij zoekt!

Ruim aanbod T-shirts en tops

Bij Castelijn Mode Beek heb je een ruim aanbod. Dat komt doordat we veel leuke merken in onze collectie hebben die superleuke shirts hebben. Hierbij kun je denken aan Penn & Ink. Maar naast shirts of tops hebben ze natuurlijk ook andere hippe items in hun collectie, zoals een leuke jurk. Maar voor een leuk t-shirt voor dames moet je zeker één van deze merken gezien hebben!

Dames t-shirt voor elke stijl

Heb je een verjaardag, vergadering, etentje bij je schoonouders of een leuk feestje met je beste vriendinnen? Dames t-shirts kun je altijd dragen. Maar je moet wel weten hoe je ze moet stylen. Zo kan je er heel sportief uitzien met een leuk paar sneakers eronder. Maar draag je er een leuke blazer eroverheen, dan ben je meteen klaar voor de vergadering van volgende week. Wil je er het liefste lekker casual bijlopen? Draag dan dat leuke dames t-shirt met je favoriete jeans en je bent klaar voor de dag!