Naar boven

Dames jurken & rokken

(36) (36 artikelen)

Dames Jurken

De leukste merken hebben leuke damesjurken speciaal voor de winter voor leuke gelegenheden. Denk dan aan merken als Expresso, Maison Scotch, Sandwich en ook YaYa. Zeker als de feestdagen eraan zitten te komen is het weer tijd om een nieuw item te kopen, zodat je er tijdens die feestdagen weer helemaal op en top op staat bij je familie of schoonfamilie.

Leuke jurkjes

Bij Castelijn Mode Beek heb je super leuke jurkjes en een uitgebreide keuze uit damesjurken en rokken. Aan de hand van de nieuwste modetrends hebben wij een variërend aanbod. Naast de korte lengtes zien we ze ook tot op de knie of zelfs tot op de grond, de maxi-dress. Zo kun je gaan voor de maxi-dress in combinatie met een korte top erop. Of wat dacht je van de kokerrok met blouse en een paar stoere gympen eronder? Leuke jurkjes kun je altijd dragen.

Mooie jurken

Mooie jurken heb je gewoon nodig. Je hebt dan altijd een leuk item voor een feestje, maar natuurlijk ook voor andere momenten. Stel je voor als je naar het strand gaat tijdens een zonnige dag of een kerstdiner met je schoonfamilie. Een mooie jurk komt gewoon altijd van pas.

Dames jurk kopen

Alle dames, meisjes, vrouwen het maakt niet uit, ze houden allemaal van winkelen. En dat kan heel erg goed in onze winkel en onze online winkel. In Beek hebben we 1200m2 met heren en dames kleding. Met meer dan 50 merken. Hier kun je jouw modehart helemaal ophalen.  Dus ben je opzoek naar een leuke dames jurk, kom dan naar Castelijn Mode Beek.