Naar boven

Dames blousen en tuniekjes

(25) (25 artikelen)
Sorteren

Damesblousen en tuniekjes

Damesblousen en tuniekjes zijn gewoon handige kledingstukken. Daarnaast zijn het ook kledingstukken die hoog op de wishlist van vrouwen staan. En dat snappen wij heel goed bij Castelijn! Het zijn niet alleen populaire kledingstukken, omdat ze (vaak) van een fijne stof gemaakt worden. Maar ook doordat ze zo veelzijdig zijn, je kan er alle kanten mee op. Dit komt, omdat ze er in super veel kleuren en modellen zijn waardoor je er eindeloos mee kunt combineren.

Merken

Zo hebben de leukste dames merken blousen en tuniekjes in hun collectie. Zoals bijvoorbeeld Penn & Ink, YaYa, Sandwich, Expresso, Maison Scotch en ook het merk Amsterdams Blauw .

Looks

Maar hoe combineer je nou deze items? Draag een blouse met een blazer om het wat gekleder te maken. Wil je een classy look hebben? Draag er dan een trui over heen.

Dit kun je ook doen met de tuniekjes. Ook hier kun je een blazer op dragen. Maar door het te dragen op een stoere skinny jeans maak je het super casual en is het dus uitermate geschikt voor je stap-avondje met vriendinnen!